Website

Deze website kwam tot stand met steun van Futuron.

Fotomateriaal werd beschikbaar gesteld door Ad Utens, Max Wijnen, Corry de Koster, Laurens Eggen, Laurens Bouvrie, Hans van Eijsden en Jan van Tol.

Handleiding
Een handleiding voor het gebruik van deze website vindt u onder 'Lees meer' onderaan dit artikel.

Disclaimer - Privacy - Copyright
Zie 'Lees meer'.

 

Handleiding

Disclaimer - Privacy - Copyright


KORTE INHOUD EN INSTRUCTIE WEBSITE CELLEBROEDERSKAPEL

Homepage
De homepage kent aan de linkerkant twee artikelen. Er zijn woorden lichter gekleurd. Als u daarop gaat staan met de cursor worden ze feller en kunt u van daaruit doorlinken naar pagina's van onze eigen site of die van anderen. In het laatste geval blijft de eigen site van de Cellebroederskapel altijd op de achtergrond open staan.
Als u over het artikelen scrollt (met het wieltje op de muis of de schuifbalk aan de rechterkant), blijft de achtergrond staan, maar schuiven de blokken mee.

Aan de rechterkant staan twee kolommen met informatie. De rechterkolom daarvan wordt op elke volgende pagina herhaald. Drukt u op 'Lees meer' dan gaat u naar informatie die verderop in de website staat. Hier staan altijd de eerstvolgende twee concerten vermeld.

Als u op de fotocarrousel klikt, verschijnen onderaan pijltjes waarmee u zelf door de carrousel kunt wandelen. Gaat u op de foto zelf staan en klikt u met de linkermuisknop, dan krijgt u de foto's groot en kunt u met de pijltjes die rechts of links verschijnen als u er met de muis overheen gaat, ook weer door de foto's wandelen. Op het kruisje rechtsboven klikken en u bent weer terug bij de site.

Gaat u op de landkaart staan, dan kunt u inzoomen en uitzoomen door op het plusje en minnetje links te drukken. Als u op de kaart gaat staan en de rechter muisknop vasthoudt, schuift het kaartje je naar links of rechts.

Gaat u staan op het gele blok met de routeplanner en klikt u op 'lees meer', dan verschijnt er een tekst en weer een landkaart. Toets daaronder uw adres in of postcode en volautomatisch wordt uw route uitgestippeld!

Rechts bovenaan staan taalvlaggetjes. Als u daa op klikt, dan krijgt u een algemene tekst in de betreffende taal.

Bovenaan staat een rij tabjes.  Klik op een tabje en ga door naar de volgende pagina.

Er is ook een zoekfunctie. Typ daar een woord in en u vindt alle artikelen in de site waar dat woord in voorkomt.

Tab Agenda
Hier staat een inleidende tekst, alle concerten en activiteiten voor zover bekend, en een Nederlandstalig en Engelstalig artikel over de programmering van de Zondagmiddagconcerten. Rechts onder elke activiteit ziet u 'Lees meer' staan met een pijltje. Klik daarop en er klapt een pagina uit met de volledige informatie.

Tab Verhuur
Teksten over verhuur, tarieven en vaste huurders met 'Lees meer' en linkjes.

Tab Historie
Vier rijk geillustreerde artikelen: Historie in kort bestek, 500-jarig bestaan, lezing Jac vd Boogard en het orgel. Allen met 'Lees meer'

Tab Organisatie
Artikelen over Stichting Cellebroederskapel, Vriendenkring, Vereniging Hendrick de Keyser en Stichting Behoud Binvignat orgel, al dan niet met 'Lees meer'.

Tab Contact
Artikel met algemene informatie en contac adressen. Als u klikt op een mailadres wordt er gelijk een mailbericht aangemaakt.

Favorieten
Voeg onze website toe aan uw favoriete websites, zodat u niet elke keer het webadres hoeft in te typen. Dat doet u door het sterretje bovenaan in uw taakbalk aan te klikken en de commando's te volgen.

 

Disclaimer 
De gegevens op deze website zijn uitsluitend bestemd ter algemene informatie. Aan de informatie die op deze website wordt verstrekt kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de op deze website verstrekte informatie of van links naar websites van derden.

Privacy
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze site. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam en dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan deze site worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Copyright
Wij behouden ons het auteursrecht voor op de via de internetsite verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van ons openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.