Zondag 21 januari - Les Enfants du Paradis

Les Vieux AmantZondagmiddagconcert - 16.00 uur - € 10.00
Les Vieux Amants- Chansons Melancholiques
UITVERKOCHT!
Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse clubs, waar men luisterend met sigaret en glas rode wijn, mijmerend over de condition humaine, meegevoerd werd in een web van amoureuze verwikkelingen. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijn doet. Dat zijn Franse chansons op zijn best die worden vertolkt door Lizet van Beek (zang) en Doré van Deijck (piano). In dit programma nemen ze u mee naar de wereld van Barbara, Brel, Piaf en andere grote chansonniers, waarin stad, nacht, liefde, passie en eenzaamheid op melancholische wijze wordt verklankt.

Geluidsfragment

Kaarten aan de kassa. U kunt ook reserveren ( of 0629036526)

PROGRAMMA
Les Vieux Amants - Jacques Brel
Elle etait si jolie -  Alain Barriere
Gare de Lyon -  Barbara
Je ne sais pas dire -  Barbara
Ne me quitte pas - Jacques Brel
Boby Chéri - Emily Loizeau
Ma plus belle histoire d'amour - Barbara
Bruxelles - Jacques Brel
Le moribond - Jacques Brel
Voir un ami pleurer - Jacques Brel
La solitude -  Barbara
Göttingen - Barbara
Ce matin-là - Barbara
Il est cinq heures, Paris s'eveille - Jacques Dutronc
La dame du bar - Jaqueline Batel
La foule - Angel Cabral

Lizet van Beek en Doré van DeijckZangeres en theatermaker/producent Lizet van Beek studeerde zang aan het Brabants Conservatorium en aan het Koninklijk Vlaams Conservatorium te Antwerpen Zij vertolkte diverse solistenrollen in het klassieke- en moderne repertoire, trad op in opera's, musicals en recitals. Werkte als gastsoliste samen met o.a. Het Noord Nedrlands Orkest, Het Van Kemenade Quintet, Close-Act, Ines Arubla/ Nico Langenhuizen, DJ Tiësto, Jacques Palinx, 3ONS, Musicalgezelschap BOEMS, Het Skomorovsky Orchestra, Harmonie Concordia e.v.a. Samen met celliste Jacqueline Hamelink vormde zij het duo 'Una'.Van 2004 t/m 2006 maakte zij deel uit van het Spaanse, uit Barcelona afkomstige, theatergezelschap "Sémola" in de voorstelling 'Centvinticinc', waarmee een tournee door Europa werd gemaakt. Zij zong en speelde bijna 15 jaar lang in diverse produkties van Theater Vandenbulck, ondermeer in 4 van hun kinderopera's.Vanaf 1985 tot heden vormt zij een duo met pianiste Doré van Deijck onder de naam Les Enfants du Paradis. Vanaf 2004 bestaat haar eigen productiehuis 'De Blauwe Hond', waarin ze zich voornamelijk toelegt op het ontwikkelen en spelen van kleinschalige opera-projecten zoals De Kleine Scala: Opera uit een jurk, de familieopera Orfeo & Euridice en de vertel-opera Carmen. Met De Kleine Scala; Opera uit een jurk treedt zij, behalve in Nederland, op in diverse landen zoals Italië, Slovenië, Oostenrijk, Duitsland, België,Frankrijk en Spanje.
www.deblauwehond.nl

Doré van Deijck studeerde klassiek piano aan het Brabants Conservatorium (1977-1983) en basgitaar aan het conservatorium te Hilversum (1986-1989).Ze heeft vele optredens op haar naam staan. Enkele highlights waren bijv. Het Northsea Jazzfestival, Tros Sesjun, als supportact bij Astrud Gilberto en bij Celia Cruz, bij Für Elise van de N.O.S. In het concertgebouw, bij "Vrije Geluiden" van de V.P.R.O., Hanneke Groenteman en voor Koningin Beatrix en Koning Albert.Kortom een gevarieerd spectrum aan muziekstijlen, aan repertoire en aan ervaring, zowel in de concertzaal als sfeermaker op een feest, als muzikale omlijsting van uiteenlopende evenementen zoals diners, recepties, openingen, beurzen, conferenties, trainingen ... of meer in de persoonlijke sfeer: een huwelijk of een rouwplechtigheid. Van subtiel en ingetogen tot groots en meeslepend ... Als soliste, in duo/trio-bezetting of met één van haar ensembles.
http://www.dorevandeijck.nl/