Maandag 17 december - Southern Voices - Christmas Carol Sing-Along

Southern Voices klConcert - 19.30 uur - Toegangsprijs € 10,-
Een aaneenschakeling van de mooiste kerstliederen aller tijden! Southern Voices is een muzikaal ensemble bestaande uit de sopranen Eline van den Broeke, Elmy Kremer en Aukje Pijper. Kenmerkend voor Southern Voices is hun zuivere & harmonische klank. Zowel klassieke als moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht. Sinds hun ontdekking door Herman van Veen treden ze op in grote zalen als Carré en het Delamar Theater in Amsterdam en de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Ook waren ze al vaker te horen op Radio 4.  Hun eigen show is in oktober in premiére gegaan. Southern Voices wordt begeleid door de pianist Servaas van Zijl. 

'Southern Voices heeft in mijn optiek dezelfde kwaliteiten als O'gene in het lichte. Iets van kinds af aan, vertrouwd. Ze mengen als kersen in martini.' - Herman van Veen.

Kaarten aan de kassa. U kunt ook reserveren via of via telefoonnummer 0640515174.

Southern Voices is een muzikaal ensemble bestaande uit Eline van den Broeke (sopraan), Elmy Kremer (sopraan) en Aukje Pijper (sopraan). Muziek is wat hen verbindt. Zo lang als ze zich kunnen heugen brengt zang hen samen. Kenmerkend voor Southern Voices is hun zuivere & harmonische klank. Dankzij hun jarenlange ervaring binnen de koormuziek en hun gemeenschappelijke voorliefde voor a capella muziek, sluiten hun stemmen naadloos op elkaar aan, terwijl ze solistisch alle drie hun eigen geluid overbrengen. Zowel klassieke als moderne muziek worden met diepgang en lichtvoetigheid ten gehore gebracht. Een optreden van Southern Voices is puur en eerlijk. Kwetsbaar en krachtig. Het is muziek in al haar facetten. Wanneer de luisteraar met een gelijkende liefde voor de muziek luistert dan raakt het de gevoelige snaar. Het ontroert en verheugt. Elk optreden is een ode aan de muziek en de luisteraar. Het is een muzikale ervaring om niet snel te vergeten en een die nooit zal vervelen. Sinds hun oprichting in 2015 is dit niet onopgemerkt gebleven. De muzikale grootheid Herman van Veen herkent hun talent. Binnen de kortste keren stonden ze op grote podia als; het Koninklijk Theater Carré en het Delamar Theater in Amsterdam, de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen en het conservatorium van Luxemburg. Daarnaast zijn ze meermaals live op Radio 4 te horen geweest. 2018 staat voor Southern Voices in het teken van nieuwe uitdagingen en het verleggen van grenzen. In de zomer waren de dames te zien in een musical van Robin Hood geproduceerd door Herman van Veen op het 'Herman van Veen Arts Center'. Hun eigen show is eind oktober in premiere gegaan.