Vrijdag 26 juli - Zomeravondconcerten in de Cellebroederskapel - Germaine Sijstermans & LCollective

GermaineSijstermans-494x320Concert Intro in Situ – 21.00 uur
Zomeravondconcerten in de Cellebroederskapel
Ben je na een zonnig, zomers dagje Maastricht wel toe aan wat verfrissing? Kom dan in juli naar de zomeravondconcerten in de Cellebroederskapel van Intro in Situ. Geniet van de prachtige saxofoonklanken van Tom Sanderman (17 juli), ervaar een moment van verstilling bij klarinettist Germaine Sijstermans en haar groep (26 juli), of droom weg bij de ingetogen solopop van Oliver Verse (31 juli). Eén concert kost € 10,-, of bezoek ze alle drie voor € 20,- (ex. servicekosten). Tickets

Germaine Sijstermans
Germaine Sijstermans (Heerlen) is klarinettiste en componiste. In haar werken zijn invloeden te horen van o.a. de natuur, indeterminate/silent muziek en butoh dans. Het ruimtelijke aspect in haar composities speel een belangrijke rol vanaf de eerste ontwikkelingen, zowel in de muziek zelf als het gebruik van de uitvoeringsruimte.

LCollective
LCollective is een groep componisten/musici gebaseerd in New York en New Jersey. De leden hebben hun achtergrond in verschillende landen en muzikale/artistieke disciplines. Ze delen een toewijding voor het programmeren en uitvoeren van muziek die zelden te horen is op gevestigde podia. De groep richt zich open en toegankelijke muzikale situaties waarbij individuen van verschillende achtergronden en ontwikkelingsstadia middels creatieve samenwerking musiceren.

www.germainesijstermans.com

Meer info: http://www.introinsitu.nl/nl/