Artikelen

Routeplanner, parkeren en openbaar vervoer

Met de auto
De kapel is eenvoudig bereikbaar vanaf de ringweg om het oude centrum van Maastricht. Volg de borden Vrijthof-garage en sla voorbij de voormalige parkeerplaats de Kommel en het Kruisherenhotel linksaf de Brusselsestraat in. Een poort naast Brusselsestraat nr. 58 geeft toegang tot de Cellebroedersstraat, die u leidt naar de Cellebroederskapel. Onderstaand treft u een routeplanner aan. Toets uw adres of postcode in in het vakje onder de kaart.

Parkeren
Parkeren is beperkt mogelijk in de Brusselsestraat. Op loopafstand (circa 5 minuten) ligt de Vrijthof-garage. Loop vanuit de Vrijthofgarage richting Groote Sociëteit en ING-bank. Via het Keizer Karelplein en de Oude Tweebergerpoort komt u in de Brusselsestraat.
Op 9 minuten loopafstand ligt de parkeerplaats Cabergerweg. Loop de Statensingel in. Sla linksaf bij de Kazemattenstraat en loop over de parkeerplaats van Kumulus (Herbenusstraat 89) aan de linkerkant de Cellebroederstraat in. Let op: Dit voetpad is in de avonduren en het weekend gesloten. Alleen bij activiteiten wordt de groene poort links naast Kumulus geopend. 
Alleen in overleg is het soms mogelijk gebruik te maken van deze parkeerplaats.

Openbaar vervoer
Bus 3 en 4: halte Markt (6 minuten lopen via Grote Gracht/ Brusselsestraat)
Bus 3 en 4: halte Vrijthof (6 minuten lopen via Keizer Karelplein/ Oude Tweebergerpoort/ Brusselsestraat)
Bus 1 en 2: halte Emmaplein (3 minuten lopen via Brusselsestraat)